12. toukokuuta 2013

Karitsan t-luupihvit maalaisranskalaisilla

Nappasimme taannoin Lidlin pakastealtaasta mukaamme karitsan t-luupihvejä. Pahvipaketin sisältä löytyi kotona 6 kappaletta pikkuruisia t-luupihvejä. Hieroimme lihojen pintaan kevyesti pippuria ja suolaa, ja laatikon kyljessä olevan käskyn mukaisesti paistoimme pihvit läpikotaisin kypsiksi voissa valurauapannulla, noin viisi minuuttia per puoli.

Aina ei jaksa väkertää, joten pakastimentyhjennysprojektimme jatkui lisukkeita pohtiessa. Valmiit maalaisranskalaiset pääsivät friteerauskeittimeen ja nälkäisiä kun olimme, pihvien ja ranskisten ahmimisen jälkeen fittasimme "pääruoaksi" vielä säkillisen valmiita sipulirenkaitakin. Jääkaapista löytyi myös purkinpohjallinen turkkilaista jogurttia, josta chilijauheella, savuaromilla ja kokojyvä-dijonsinapilla sai loihdittua kelpo kastikkeen sipulirenkaille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti