19. joulukuuta 2013

Rukiinen possurulla

Kalakukkoa tehdessä taikinaa jäi hieman yli, kuten jäi myös possun kylkisiivujakin. Näistä aineksista tuli generoitua lennosta rukiisia possurullia. Resepti osoittautui yllättäen aivan järjettömän hyväksi, joten näitä voi kyllä suositella!

Rukiinen possurulla
pala kalakukkotaikinaa tai muuta ruistaikinaa
possun kylkisiivuja
punasipulia
suolaa
pippuria
timjamia

Kauli taikinanpala noin puolen sentin paksuiseksi neliöksi. Lado taikinalevylle possun kylkisiivut, päälle siivutettua punasipulia ja mausta suolalla sekä pippurilla. Kääri koko komeus samoin kuin kääretorttu ja anna muotoutua hetki esim. tiukassa tuorekelmussa. Avaa kelmu ja viipaloi rulla annospaloiksi. Paista uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes rullat ovat kypsiä ja kuori rapsakka. Ota uunista ja silppua päälle vielä tuoretta timjamia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti