11. helmikuuta 2014

Raakamakkarat salaatilla

Sellon Citymarketin tuoretiskiltä löytyi eräänä viikonloppuna läjä erilaisia raakamakkaroita, joten otimme muutaman testiin. Sunnuntaina pyöräytimme näistä salaattiannoksen.

Raakamakkarat
Valkosipuliwurst
Palermon chilimakkara
Marques wurst (karitsa)
voita

Salaatti
vuonankaali
mizuna
punamangoldi
luumutomaatti
pätkä kurkkua
1 punasipuli
mustapippuria
potamia-oliiviöljyä

Pilko tomaatit, kurkku ja sipuli. Sekoita salaattien kanssa ja lorauta päälle oliiviöljyä sekä rouhaise pippuria sekaan.

Krutongit
kuivahtanutta ruisleipää
1 valkosipulin kynsi
timjamia
oliiviöljyä

Kuutioi leipä. Kuumenna pannussa öljy, lisää joukkoon timjami, murskattu valkosipuli ja kuutioidut leivät. Paista rapeaksi ja kippaa salaatin sekaan.

Makkarat pannussa

2 kommenttia:

  1. Nam, raakamakkara on suurta herkkua! Onneksi sitä löytyy nykyisin lähikaupastakin. Sorvaaminen lihamyllyn kanssa kun ei ole ihan pikaruokaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Siitä huolimatta O:n toivehärvelilistalla numerolla 1 taitaa olla juurikin kunnon lihamylly.. :)

      Poista