10. maaliskuuta 2014

Harjun makkaratehtaan tuoremakkarat

Olemmekohan kehuneet Harjun makkaratehtaan antimia täällä jo aiemminkin? Törmäsimme niihin kesällä Herkkujen Suomi -tapahtumassa ja ostimme jumalaiset chilihodarit maistettuamme kotiinkin paketillisen seitsemän chilin (ancho, chipotle, passilla, mulato, quijilla, arbola ja habanero) raakamakkaroita. Toissa viikonloppuna käväisimme Töölön Anton&Antonissa, ja nopea vilkaisu lihatiskiin sinetöi seuraavan päivän lounassuunnitelmat. Tuttujen chilimakkaroiden lisäksi valitsimme sinappi-bratwursteja, jotka osoittautuivat myös aivan erinomaisiksi.

Makkaroiden kera halusimme jotain simppeliä vihreää ja päätimme kevättä malttamattomina odotellessa kokeilla, miltä toiselta puolen maailmaa rahdatut, perulaiset vihreät parsat maistuisivat. Pyöräytys oliiviöljyssä, perään rouhaisut suolaa ja pippuria ja sitten nopea grillaus valurautaisella parilapannulla. Hyvältähän ne tuontiparsatkin maistuivat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti