22. kesäkuuta 2014

Grillatut munakoisot, osa 2

Harvoin tulee tehtyä kasvisruokaa, mutta joskus näinkin. Ja pakko sanoa, että kyllä toimi loistavasti, persiljaöljy tomaattien ja munakoison kanssa suorastaan yllätti, siis positiivisesti. Takuuhyvää ja helppoa kesäruokaa grilliin! Tästä löydät aiemman version grillatuista munakoisoista.

Grillatut munakoisot lisukkeineen
2 munakoisoa
4 portobellosientä
oliiviöljyä
merisuolaa
mustapippuria
terttukirsikkatomaatteja
punasipulia
puoli punttia persiljaa
kvinoaa

Halkaise munakoisot ja suolaa reilusti, anna itkeä noin 15-20 minuuttia. Öljyä, suolaa ja pippuroi portobellot, tomaatit ja lohkotut punasipulit.

Esilämmitä grilli reippaasti kuumaksi. Grillaa kaikki kasvikset kuumassa grillissä muutama minuutti, jonka jälkeen vähennä lämpöä ja kypsennä loppuun. Munakoisot ottivat meillä noin 15-20 minuuttia, kuten myös sienet. Tomaatit tulevat vähän nopeamminkin, samoin sipulit koosta riippuen.

Keitä lisukkeeksi kvinoaa paketin ohjeen mukaan. Sekoita puoli punttia persiljaa loraukseen oliiviöljyä ja aja tehosekoittimella tasaiseksi, mausta suolalla ja lorauta annoksen päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti