5. kesäkuuta 2014

Gulassi villisiasta

Tarttuipa pakastealtaasta kerran villisian gulassilihoja paketti, joten siitäpä sitten ajatus selkeni. Gulassia siis. Hyvää tuli, resepti on omasta päästä, aika perus gulassiresepti. Vaatii käytännössä vain hieman aikaa.

Villisikagulassi
500 g villisian gulassilihoja/paistia tms.
2 keltasipulia
2 punaista paprikaa
3 tomaattia
3 rkl tavallista paprikajauhetta
0,5 rkl tulista paprikajauhetta
0,5 rkl savupaprikajauhetta
merisuolaa
mustapippuria

Ruskista lihat voissa, esim. valurautapadassa. Silppua sipulit, paprika ja tomaatit ja kippaa ruskistettujen lihojen sekaan. Paistele hetki ja sekoita joukkoon loput ainekset. Laita kansi päälle ja anna hautua kolme tuntia. Jos jaksat odottaa, hauduttele niin kauan kuin jaksat, sillä ruoka paranee hautuessaan. Tarjoile vaalean leivän kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti