10. heinäkuuta 2015

Omenainen kaali-jauhelihawokki

Varhaiskaaliaikaan on kaalia tullut popsittua useampana päivänä viikossa. Tässä yksi nopea ja helppo arkiwokkiresepti, jonka nappasimme mökille mukaan Yhteishyvä-lehdestä.

Omenainen jauheliha-kaaliwokki
300 g kerä- eli valkokaalia
1 keltasipuli
1 hapan, vihreä omena
700 g sika-nautajauhelihaa
1 rkl ruskeaa ruokosokeria
1 cm inkivääriä
2 valkosipulinkynttä
1 punainen miedohko chili
2 nippua sobanuudeleita
3 rkl soijakastiketta

Viipaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kuutioi sipuli ja lohko omena ohuiksi siivuiksi. Wokkaa kasviksia tilkassa öljyä, kunnes nepehmenevät hieman.

Ruskista toisella pannulla jauheliha ja lisää lihan joukkoon hienonnettu chili, raastettu inkivääri ja sokeri.

Keitä nuudelit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita nuudelit, jauheliha ja kaaliseos keskenään ja mausta lopuksi soijakastikkeella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti