8. tammikuuta 2017

Pappardelle alla "trapanese"

Meillä syödään yleensä kerran viikossa pastaa ja mieluiten aina joka kerralla jotain uutta. Toki joitain erinomaiseksi havaittuja tulee tehtyä useamminkin. Tällä kertaa ajatuksena oli valmistaa "pasta alla trapanese", mutta lopputulos oli hieman sinne päin. Kyseistä reseptiä tuli vilkaistua vain kerran, ennen raaka-aineiden ostamista - ja sen kyllä huomaa.

Onni onnettomuudessa, sillä lopputulos oli erittäin hyvä ja tämä pasta valmistuu noin vartissa.

Lähes trapanese-pasta
200 g pappardelle-munapastaa
80 g kuorittuja manteleita
500 g kirsikkatomaatteja
1 ruukku basilikaa
150 g aurinkokuivattuja tomaatteja
1 valkosipulinkynsi
0,5 tl tulisia chilihiutaleita
merisuolaa
mustapippuria
parmesania

Laita pasta kiehumaan. Mittaa loput aineet tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi tahnaksi. Sekoita tahna valutetun pastan joukkoon, kuumenna ja tarjoile. Koristele muutamalla puolikkaalla kirsikkatomaatilla ja raasta annosten päälle parmesania.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti