tag:blogger.com,1999:blog-6412794170109056566.post1616551872856481237..comments2023-06-16T08:43:59.897+03:00Comments on Keittotaiteilua: Suklainen kastanjakakkuPaulahttp://www.blogger.com/profile/06504737173761091716noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6412794170109056566.post-24081292020040711082015-05-11T20:55:05.498+03:002015-05-11T20:55:05.498+03:00Kiitos vinkistä, täytyy käydä vakoilemassa!Kiitos vinkistä, täytyy käydä vakoilemassa!Paulahttps://www.blogger.com/profile/06504737173761091716noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6412794170109056566.post-82345167370291371572015-05-11T20:53:06.325+03:002015-05-11T20:53:06.325+03:00Kahvi ja suklaa on kyllä niin mahtava yhdistelmä.V...Kahvi ja suklaa on kyllä niin mahtava yhdistelmä.Vaikka täällä syksyisihn saa paahdettuja kastanjoja useistakin paikoista niin aika vähän niitä on tullut käytettyä,mutta joku kastanjainen kakkuohje on mullakin blogissa ja keitto-ohje.Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6412794170109056566.post-69740069406689666282015-05-11T20:42:46.306+03:002015-05-11T20:42:46.306+03:00Oi että, kastanjasta on tosiaan moneksi! Ostettiin...Oi että, kastanjasta on tosiaan moneksi! Ostettiin talvella hevi-osastolta kokonaisia kastanjoja tarkoituksena paahtaan niitä grillissä, mutta nehän olivat ihan käyttökelvottomaksi menneitä (kannatti olla lukematta osto-ohjeita etukäteen...) Säilöttyjä pitääkin etsiä käsiinsä seuraavaksi!Paulahttps://www.blogger.com/profile/06504737173761091716noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6412794170109056566.post-61555577875143895932015-05-11T20:37:17.034+03:002015-05-11T20:37:17.034+03:00Tykkään kovasti kastanjasta. Vaniljalla maustettua...Tykkään kovasti kastanjasta. Vaniljalla maustettua kastanjatahnaa opin syömään jälkkärinä (rasvaa sisältävän) rahkan kanssa joku vuosi sitten Ranskassa. Sveitsissä vietetty syksy ja ranskalaisten lehtien lukeminen ovat laajentaneet kastanjien käyttöideoita pastaan, keittoihin ja leivonnaisiin. Harmi vaan, että ainakaan vielä talvella kokonaisia säilöttyjä kastanjoita eikä tahnaa ei saanut Jyväskylästä. Olen kantanut niitä Helsingistä, Keski-Euroopasta ja tilannut Saksasta.<br />Mulla iltakahvin (klo 22-23) puute saattaa viedä yöunet...Anonymousnoreply@blogger.com