28. helmikuuta 2013

Mausteinen makkarapasta


Aiemmin kerroimmekin, että haimme Liettuan Herkuista setin kestomakkaroita ym. lihaa. Tänään chilimaustettu kestomakkara pääsi arkiaterian tähdeksi, kun aivan liian pitkän sairasteluputken päätteeksi pystyin vihdoin urheilemaan, ja kotiin päästessä nälkä oli tietysti ehtinyt saada tajuttomat mittasuhteet. Siispä nopeasti pyöräyttämään helppo makkarapasta. Kiire päästä syömään oli niin kova, että unohdin jopa kruunata annoksen Parmesan-lastuilla, mutta herkultahan tuo maistui ilmankin!

150 g chilimaustettua kestomakkaraa
1 sipuli
2 punaista makeaa suippopaprikaa
puolikas kesäkurpitsa
kourallinen parsakaalin kukintoja
1 tölkki tomaattimurskaa
0,5 limen mehu
2 tl Provencen yrttisekoitusta
2 tl chilitahnaa
merisuolaa
mustapippuria
fusilli-pastaa

Pilko vihannekset ja kuullota ne pannulla. Lisää joukkoon siivutettu kestomakkara ja paista seosta niin, että se saa pinnalleen kauniin värin. Muista laittaa myös pastat kiehumaan. Lisää pannulle tomaattimurska, limemehu ja  mausteet. Valmis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti