12. maaliskuuta 2013

Bratwurst-kesäkurpitsapasta



Tämä tiistai-illan nopea pastaresepti syntyi lennosta lähikauppareissulla. Kuvassa taka-alalla näkyvä joululahjaksi saatu pieni herttainen parmesan-raastin on ollut alkuvuoden ahkerassa käytössä.

300 g bratwursteja
2 sipulia
4 savustettua valkosipulinkynttä
1 vihreä paprika
1 kesäkurpitsa
2 prk tomaattimurskaa
2 tl chilitahnaa
0,5 sitruunan mehu
merisuolaa
mustapippuria
farfalle-pastaa
parmesania
oliiviöljyä

Siivuta sipulit, valkosipulinkynnet ja makkarat. Paista ne pannulla kauniin ruskeiksi ja rouhi joukkoon mustapippuria ja merisuolaa. Siivuta myös paprika ja lisää joukkoon. Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää se viimeisenä pannulle. Paista vielä hetki, lisää sitten joukkoon chilitahna ja tomaattimurska ja hauduttele vielä kymmenisen minuuttia. Purista lopuksi joukkoon sitruunamehu ja tarkista mausteet. Tarjoile esimerkiksi farfalle-pastan kera ja raasta annosten päälle parmesania.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti