Otimme varaslähdön pääsiäiseen ja tarjosimme tänään perhepäivällisellä kreikkalaishenkistä karitsan viulua tzatzikilla ja rosmariiniperunoilla. Etsimme alkuruoaksi jotakin pientä ja kevyttä samaan teemaan sopivaa, ja vastaan tuli juuri sopivan oloinen Sillä Sipuli -blogin Merituulin luoma fetakurkkuresepti. Nämä kurkkuset valmistuivat nopeasti ja olivan mukavan raikas aloitus aterialle.
200 g fetajuustoa
100 g crème fraîchea
4 rkl mintunlehtisilppua
mustapippuria
1 paksu kurkku
Silppua mintunlehdet. Murusta fetajuusto haarukalla ja sekoita joukkoon crème fraîche ja lehtisilppu. Mausta mustapippurilla ja jätä tahna hetkeksi tasaantumaan. Leikkaa kurkku pitkittäin puoliksi ja siivuta sormenpaksuisiksi siivuiksi. Koverra siemenet pois ja täytä fetatahnalla. Koristele valmiit annokset mintunlehdillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti