2. huhtikuuta 2013
Porsas-nuudeli-wok muurikkapannulla
Pääsiäismökkeilyn viimeiselle päivälle olimme hankkineet nuudeleita, porsasta ja vihanneksia - ihan siltä varalta, että pilkkiminen ei tuottaisikaan tulosta. Ja niinhän siinä kävi, että kolmen päivän ahkeran kairaamisen ja pilkkien vaihtelun tuloksena ainoa kalareissuilta mukaan tarttunut asia oli ihana kevätaurinko - eipä siinä sitten muuta kuin häntä koipien välissä grillikatokselle muurikkapannua putsaamaan ja wokkiaineksia pilkkomaan...
400g porsaan ulkofileetä
1 kesäkurpitsa
1 paprika
2 sipulia
2 tomaattia
2 tl roasted garlic & pepper -mausteseosta
3 kananmunaa
3 kiekkoa riisinuudeleita
Kuutioi liha ja kasvikset suuriksi suupaloiksi ja paista muurikkapannulla kauniin ruskeiksi. Lisää joukkoon kananmunat, rouskuta myllystä valkosipuli-pippuri-suolaseos ja jatka paistamista. Keitä nuudeleita niin, että ne jäävät vielä puoliraa'oiksi. Lisää nuudelit muurikkapannulle ja sekoittele kasvisten ja lihan joukkoon. Tarjoile heti.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tätä katsellessa tekisi mieli mennä oitis kaivamaan muurikkaa varastosta ja kaivaa grilli lumen alta :) Mutta ehkä mun täytyy vielä malttaa hetki. Tätä täytyy testata heti, kun kelit sallii!
VastaaPoista