8. huhtikuuta 2013

Rapea portobellosalaatti ja grillitomaatit

Saltimboccalle piti kehitellä jokin italialaistyyppinen alkupala ja kun kaupassa käydessämme törmäsimme sisilialaisiin terttukirsikkatomaatteihin, aloimme kehitellä niiden ympärille jotain. Kaupassa oli myös hyvännäköisiä tuoreita portobelloja, joten päätimme paistaa ne rapeiksi ja tarjota tuoreen salaatin ja grillattujen tomaattien kanssa. 

Rapea portobellosalaatti ja grillitomaatit
2 kpl isoja tuoreita portobelloja
0,5 dl vehnäjauhoja
merisuolaa
mustapippuria
terttukirsikkatomaatteja (Pomodoro di pachino)
salaattisekoitusta (esim. paksoi, japanin sinappi, kirjorevonhäntä)
oliiviöljyä

Laita uuni kuumenemaan grillivastuksilla 225 asteeseen. Grillaa tomaatit uunissa.

Sillä välin kun tomaatit hieman jäähtyvät, puhdista ja viipaloi portobellot. Laita sienet pussiin jauhojen, suolan ja pippurin kera. Ravistele pussia, jotta sienet jauhottuvat kauttaaltaan. Paista kuumalla pannulla öljyssä rapeiksi ja tarjoa grillattujen kirsikkatomaattien ja tuoreen salaatin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti