400 g naudan jauhelihaa
400 g hapankaalia
1 l lihalientä
valkosipulitomaattimurskaa
2 sipulia
2 porkkanaa
1/2 palsternakka
1/2 lanttu
1 ruukku meiramia
1/2 ruukkua tilliä
1/2 purkki smetanaa
merisuolaa
mustapippuria
1 rkl sokeria
Pilko juurekset ja sipuli, paista hetki pannulla, jonka jälkeen siirrä kattilaan. Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla. Lisää paistettu jauheliha juuresten joukkoon kattilaan. Lisää kattilaan myös lihaliemi ja keitä 5 minuuttia.
Tämän jälkeen lisää keittoon tomaattimurska ja hapankaali, kiehauta. Lisää meirami, suolaa, jos tarvis ja sokeri. Hauduta keittoa parimymmentä minuuttia. Lisää lopuksi keiton joukkoon tilli. Tarjoile smetanan kera.
Tämän jälkeen lisää keittoon tomaattimurska ja hapankaali, kiehauta. Lisää meirami, suolaa, jos tarvis ja sokeri. Hauduta keittoa parimymmentä minuuttia. Lisää lopuksi keiton joukkoon tilli. Tarjoile smetanan kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti