Tätä reseptiä täytyi kokeilla heti, kun näimme televisiosta Tomin Keittössä -ohjelman, jossa ko. ruokalaji valmistettiin. Pienillä muunnoksilla teimme oman versiomme tästä ruuasta ja hyväähän se oli, ei voi mitään. Possun kyljestä tuli erittäin mureaa ja maukasta, vihannekset sopivat kylkeen hyvin. Seesamdressing ei ollut aivan täysin minun mieleen, mutta P:lle maistui sitäkin paremmin. Makuasioita.
Bossäm
Porsaankylkiviipaleita
Seesamdressingiä
Soijakastiketta
Srircha-chilikastiketta
Kurkunviipaleita riisiviinietikan kera
Retiisinpuolikkaita riisiviinietikan kera
Porsaankylkiviipaleita
Seesamdressingiä
Soijakastiketta
Srircha-chilikastiketta
Kurkunviipaleita riisiviinietikan kera
Retiisinpuolikkaita riisiviinietikan kera
Romaine-salaatinlehtiä
Asettele kasvikset, liha ja kastikeet tarjoilukulhoihin. Anna vieraiden koota käsin salaatinlehdiltä syötäviä suupaloja.
Asettele kasvikset, liha ja kastikeet tarjoilukulhoihin. Anna vieraiden koota käsin salaatinlehdiltä syötäviä suupaloja.
Porsaankylki
noin 700 g porsaan grillikylkeä (luullista)
1 dl soijakastiketta
1 dl hunajaa
0,5 dl riisiviinietikkaa
suolaa
Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada kulhoon possunkyljen päälle. Anna marinoitua yön yli, nosta kylki uunivuokaan ja paista 120-asteisessa uunissa 3 tuntia.
Seesamdressing
6 valkosipulinkynttä
1 dl double deluxe -soijakastiketta
puolikas punainen chili ilman siemeniä (itse käytimme chilijauhetta)
30 ml miriniä (riisiviinietikkaa)
75 ml hunajaa
75 g seesaminsiemeniä (puolet mustia, puolet vaaleita)
Laita kaikki ainekset blenderiin ja sekoita massa tasaiseksi.
30 ml miriniä (riisiviinietikkaa)
75 ml hunajaa
75 g seesaminsiemeniä (puolet mustia, puolet vaaleita)
Laita kaikki ainekset blenderiin ja sekoita massa tasaiseksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti