7. kesäkuuta 2013

Eksoottinen hedelmäsalaatti

Jokin aika sitten rupesi kuumana kesäpäivänä tekemään mieli raikasta hedelmäsalaattia. Tällä kertaa päädyttiin Stockmannin Herkun hedelmäosastolle, ja sieltä haalittiin mukaan kaikki vähänkin eksoottisemmat hedelmät. Näistä rakenneltiin nopea ja maukas hedelmäsalaatti jälkiruuaksi.

Mainittakoon, että Stokkan kypsät mangot olivat erinomaisen hyviä, parhaita mitä Suomesta on tähän mennessä löytynyt. Pepino-meloni sitävastoin oli todella miedon makuinen ja hieman vetinen. Papaija oli myös hieman mauton, vaikka olikin täysin kypsä.

Hedelmäsalaatti
1 papaija
1 karambola
2 sharonia eli persimonia
1 mango
2 passionhedelmää
1 pepino-meloni

Pilko hedelmät sopiviksi annospaloiksi ja tarjoile.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti