28. heinäkuuta 2013

Makkara-ruispannu

Tämä resepti taikoutui eräänä iltana noin klo 22.03, kun iski aivan järjetön nälkä. Jääkaapin ja keittiön komeroiden läpikäynti tuotti tulosta ja sain kuin sainkin vatsan täyteen. Ruuasta tuli jopa niin hyvä, että tätä uskaltaa suositella muillekin yönälkäisille.

Ruis-makkarapannu
neljännes HK:n sinistä lenkkiä
2 palaa kuivahtanutta ruisleipää
2 kynttä valkosipulia
1 punainen jalapeno
kourallinen sokeriherneenpalkoja
merisuolaa
mustapippuria
Picual-oliiviöljyä

Kuutioi makkara sekä ruisleipä noin sentin kuutoiksi. Silppua valkosipuli ja chili. Heitä valurautapannuun reippaasti öljyä ja laita sekaan makkara- ja leipäkuutiot. Kun makkoroissa on hyvä paistopinta ja leipä alkaa olla rapsakkaa, lisää joukkoon loput ainekset. Paista hetki ja tarjoile.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti