21. elokuuta 2013

Grillattu kassler kotijuustosalaatilla

Kesän kokkailuja vieläkin julkaisematta, joten laitetaanpa jakoon ennen kuin talvi tulee. Tässä mökkieväitä, grillattua kassleria salaatilla. Valkosipulihilloke ja kotijuusto tarttui matkaan kesäisellä maaseutumatkailukierroksella pientuottajien myymälöihin.

Kassler
800g porsaan kassleria
Tannisen Chilinen valkosipulihilloke

Lusikoi chilistä valkosipulihilloketta kasslerin päälle ja hiero joka puolelle. Anna marinoitua vähintään muutama tunti, mutta mielellään vuorokausi. Grillaa kassler kypsäksi.

Salaatti
2 isoa tomaattia
pehtoorin salaattia
Marinoituja valkosipulinkynsiä esim. Mustan everstin kynnet
Mäkelän tilajuustolan kotijuustoa

Pilko tomaatit, revi salaatinlehdet ja heittele joukkoon muutama valkosipulinkynsi. Leikkaa kotijuusto puoliksi ja grillaa muutama minuutti per puoli. Lorauta valkosipulinkynsien marinadia salaatinkastikkeeksi ja asettele juustosiivut salaatin päälle. Nauti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti