24. elokuuta 2013

Punakaalipannu

Idea tähän ruokaan tuli siitä, mitä kotoa sattui löytymään kaappien uumenista. Kaikki ainekset sekaisin ja syömään! Hyvä arkiruoka syntyi vaivatta.

Punakaalipannu
300 g porsaan ulkofileetä
300 g punakaalia
2 porkkanaa
4 pientä uuden sadon keltasipulia
1 pieni kesäkurpitsa
1 chilaca-chili
4 rkl brandy/konjakkisinappia
2 rkl kuivattua oreganoa
1/3 ruukku tuoretta meiramia
mustapippuria 
ruususuolaa

Kuutioi porsaan ulkofile ja kesäkurpitsa, viipaloi punakaali ja porkkanat. Silppua sipulit ja chili. Wokkaa oliiviöljyssä kunnes porsas on kypsää ja muut ainekset hieman pehmenevät. Lisää joukkoon sinappi ja yrtit sekä makusi mukaan mustapippuria ja suolaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti