Raakamakkarat
Valkosipuliwurst
Palermon chilimakkara
Marques wurst (karitsa)
voita
Salaatti
vuonankaali
mizuna
punamangoldi
luumutomaatti
pätkä kurkkua
1 punasipuli
mustapippuria
potamia-oliiviöljyä
Pilko tomaatit, kurkku ja sipuli. Sekoita salaattien kanssa ja lorauta päälle oliiviöljyä sekä rouhaise pippuria sekaan.
Krutongit
kuivahtanutta ruisleipää
1 valkosipulin kynsi
timjamia
oliiviöljyä
Kuutioi leipä. Kuumenna pannussa öljy, lisää joukkoon timjami, murskattu valkosipuli ja kuutioidut leivät. Paista rapeaksi ja kippaa salaatin sekaan.
Makkarat pannussa |
Nam, raakamakkara on suurta herkkua! Onneksi sitä löytyy nykyisin lähikaupastakin. Sorvaaminen lihamyllyn kanssa kun ei ole ihan pikaruokaa :)
VastaaPoistaNiinpä! Siitä huolimatta O:n toivehärvelilistalla numerolla 1 taitaa olla juurikin kunnon lihamylly.. :)
Poista