18. maaliskuuta 2014

Chipotle-fajitas

Tämä ei ole maksettu mainos. Tästä ei varsinaisesti pitänyt edes mitään postausta tehdä, kyseessä oli ihan perus fajitakset jonain masentavana talvisena arkipäivänä töiden jälkeen.

Syy tähän postaukseen on kuitenkin La Costeña Chipotles Adobados. Tuollainen purkki tuli joskus ostettua heräteostoksena ja nyt pääsin korkkaamaan sen fajitaksien sekaan. Ja kyllä kannatti, siis aivan mahtava maku! Tämä oli se syy, miksi tästäkin päädyin postauksen blogiin kirjoittamaan. Näissä chipotleissa oli täydellinen tulisuus, yhdistettynä todella maukkaaseen kastikkeeseen. Sisälsi ehkä jopa hivenen hedelmäisyyttä ja raikasta makua, savuisuuskin täysin kohdallaan. Näitä on saatava lisää! Aivan eri tasolla siis kuin jotkin perussäilykkeet, taisipa olla ihan ehtaa meksikolaista tavaraa. Ei yllättänyt. Vielä kun muistaisi mistä nämä tuli ostettua..

Chipotle-fajitas
400 g viljaporsaan lastuja
1 pss fajitas-mausteseosta
La Costeña chipotle-chilejä
pari kevätsipulia
pari tomaattia
jääsalaattia
maustamatonta jogurttia
salsaa
fetajuustoa
tortillalettuja

Paista porsaan lastut kuumalla pannulla öljyssä. Heitä sekaan pussillinen fajitas-maustetta ja loraus vettä. Keittele kasaan hetki. Kasaa kaikki ainekset lämpimien tortillojen päälle ja kääräise pakettiin. Tyrkkää suuhun ja pureksi sekä nielaise.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti