7. kesäkuuta 2014

Siikachevice ja saaristolaisleipää

Tämä resepti napattiin Saaristoruokaa-ohjelmasta. Toimii kyllä todella loistavasti saaristolaisleivän kanssa, jonka leipasimme myös itse tätä cheviceä varten. Jos pidät kalasta, älä ohita tätä kokemusta!

Siikachevice
1 siikafile (noin 400 g)
1/4 punasipulia
ripaus chilijauhetta
puolikas avokado
2 limeä
suolaa
mustapippuria
tuoretta korianteria

Nypi siikafileestä ruodot, poista nahka ja kuutioi pieniksi, heitä kippoon. Kuutioi myös punasipuli sekä avokado ja lisää kalan joukkoon. Purista päälle limen mehut ja mausta. Hakkaa lopuksi sekaan myös korianteri, sekoita kaikki ainekset vielä keskenään ja anna maustua jääkaapissa parisen tuntia. Tarjoa saaristolaisleivän kanssa ja nautiskele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti