18. heinäkuuta 2014

Fenkoli-jogurttisalaatti

Tavaksemme on tullut savustaa mökille saapuessa ensimmäiseksi sapuskaksi vanhassa savupöntössä kalaa ja täytyypä kehaista, että O. onnistuu aina tekemään ihan maailman parasta, supermehukasta savulohta! Tällä kertaa pyöräytin kalan kaveriksi Lisa Lemken Grillatun kera -kirjasta napatun, kivanmakuisen jogurttipohjaisen fenkolisalaatin.

Fenkoli-jogurttisalaatti
1 fenkoli
2 dl turkkilaista jogurttia
1 rkl kokojyväsinappia
0,5 appelsiinin raastettu kuori
1 tl valkoviinietikkaa
vuorisuolaa
mustapippuria

Viipaloi fenkoli ja raasta appelsiininkuori. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti