24. joulukuuta 2014

Jouluporsastelua

Jouluporsaat saapuivat tänä vuonna pöytäämme Espanjasta. Kinkun korvasi taivaallinen grillivartaassa mehukkaaksi kypsynyt ibericoporsaan niska, josta kerromme lisää myöhemmin. Alkupalapöydän kunkku puolestaan oli Lanzaroten reissulta käsimatkatavaroissa kulkenut 4,25-kiloinen ilmakuivattu paleta ibérica de bellota. Oikein herkullista joulua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Onpa muren näköistä tuo possunniska. Ja tuommoinen ilmakuivattu kinkku on ihan mahtava, siitä riittääkin hyvin herkuteltavaa. Itse tilasin kerran tuommoisen netistä jostain espanjalaisesta verkkokaupasta, hmm, pitäisiköhän tilata uuden vuoden kunniaksi taas semmoinen.. :) Maukasta Joulupäivää teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sitä samaa! Mutta miksi oi miksi otimme vain etujalan? Tuota herkkua uppoaisi kevyesti ison kinkunkin verran! :)

      Poista