30. maaliskuuta 2017

Voita liput Kevätmessuille

Messukeskuksessa on luvassa huhtikuun 6.-9. päivä kokonaisvaltaista keväthuumaa, kun hallit valtaavat kevätmessujen sateenvarjon alla lähi- ja luomuruoka-, kevätpuutarha-, omakoti- ja omamökki- sekä sisusta! -messut.

Lähi- ja luomuruoan ystävän kevään ykköstapahtumassa pääsee tutustumaan laajaan valikoimaan erilaisia luomu- ja lähiruokatuotteita, -palveluita ja näiden tuottajia. Mukana on myös vaikuttava joukko alan yhdistyksiä ja aktiiveja. Pohjoismaiden suurimmasta puutarha-alan tapahtumasta voi puolestaan napata talteen parhaat viljelyvinkit ja siemenet niin parvekkeelle kuin kasvimaallekin. Mitäpä muuta ruokaintoilija keväiseltä viikonlopulta toivoisi!

Saimme järjestäjiltä arvottavaksi blogin lukijoiden kesken kahden lipun paketin messuille. Voittaja pääsee yhdessä kaverinsa kanssa kertalipulla sisään kaikkiin kevätmessujen tapahtumiin. Miten tähän historialliseen, blogin ihka ensimmäiseen arvontaan voi sitten osallistua?

Viime kuussa synttäreitään juhlinut blogimme on kasvanut uteliaaksi nelivuotiaaksi, joka eilen uskaltautui ottamaan ensiaskeleensa myös Instagramin puolella. Messulippupaketin arvontaan osallistuaksesi sinun pitää vain alkaa seurata blogiamme Instagramissa. Arvomme paketin instaseuraajien kesken ti 4.4.2017 klo 20 ja ilmoitamme ilouutisen voittajalle heti sen jälkeen. Nähdään Instassa - onnea arvontaan!

Pikkukokin kasvattamia valkosipulinversoja.


Yhteistyössä Kevätmessut.


2 kommenttia: