Onko parempaa yhdistelmää kuin kesä, grillaus ja mustan possun laatuliha! Suola ja mustapippuri on kaikki, mitä ibericoporsaan secreto kylkeensä kaipaa, joten tämä herkku valmistuu täydelliseksi karuimmissakin mökkiolosuhteissa.
Mustan possun liha kannattaa, ja sen voi huoletta jättää kansainväliseen tapaan mediumiksi (sisälämpötilana 62 astetta on optimi).
Grillattu ibericoporsaan secreto
500 g Familian ibericoborsaan secretoa
merisuolaa
mustapippuria
Sulata secreto hitaasti jääkaapissa jaota sitten huoneenlämpöön. Hiero pintaan reipas suola ja mustapippuri, anna maustua huoneenlämmössä kunnes liha on lämmennyt grillauskuntoon.
Grillaa secreto ensin kummaltakin puolelta todella kuumassa grillissä. Vähennä grillissä lämpöä reilusti, nosta liha yläritilälle ja grillaa epäsuorassa lämmössä kunnes lihalämpömittari näyttää 62 astetta tai liha näyttää vielä selvästi punertavan mediumilta. Nosta liha grillistä ja kääräise löyhästi folioon. Anna vetäytyä 10-20 minuuuttia ennen siivutusta.
Tarjoile esimerkiksi halkaistujen, vuohenjuustolla täytettyjen ja parmesanjuustolla gratinoitujen grillattujen kesäkurpitsojen kera.
500 g Familian ibericoborsaan secretoa
merisuolaa
mustapippuria
Sulata secreto hitaasti jääkaapissa jaota sitten huoneenlämpöön. Hiero pintaan reipas suola ja mustapippuri, anna maustua huoneenlämmössä kunnes liha on lämmennyt grillauskuntoon.
Grillaa secreto ensin kummaltakin puolelta todella kuumassa grillissä. Vähennä grillissä lämpöä reilusti, nosta liha yläritilälle ja grillaa epäsuorassa lämmössä kunnes lihalämpömittari näyttää 62 astetta tai liha näyttää vielä selvästi punertavan mediumilta. Nosta liha grillistä ja kääräise löyhästi folioon. Anna vetäytyä 10-20 minuuuttia ennen siivutusta.
Tarjoile esimerkiksi halkaistujen, vuohenjuustolla täytettyjen ja parmesanjuustolla gratinoitujen grillattujen kesäkurpitsojen kera.
Toteutettu yhteistyössä Familian kanssa. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti