Ajelemme aamulla sukuloimaan Turkuun ja lupasin leipoa jotain pientä kahvipöytään, joten tässä samalla teaseri sinne suuntaan siitä, mitä tuleman pitää :)
Kookoksiset raparperi-banaanimuffinit (16 kpl)
3 mustunutta banaania
1 kananmuna
1 dl rypsiöljyä
2,25 dl kevytmaitoa
0,75 dl ruskeaa ruokosokeria
0,5 dl hunajaa
2 dl kaura-ruis-pikahiutaleita
1 dl kookoshiutaleita
3 dl erikoisvehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl ceyloninkanelia
2 dl raparperiviipaleita
Muussa banaanit soseeksi haarukalla. Riko kananmunan rakenne haarukalla ja sekoita joukkoon banaanisose, öljy, maito, sokeri ja hunaja.
Mittaa seoksen päälle kaura-ruis- ja kookoshiutaleet sekä vehnäjauhot. Nypi jauhojen joukkoon leivinjauhe ja kaneli. Sekoita taikina sitten tasaiseksi ja nostele lopuksi joukkoon raparperiviipaleet.
Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 175-asteisessa kiertoilmauunissa 18 minuutin ajan. Koristele muffinit ennen tarjoilua kookoshiutaleilla.
Kookoksiset raparperi-banaanimuffinit (16 kpl)
3 mustunutta banaania
1 kananmuna
1 dl rypsiöljyä
2,25 dl kevytmaitoa
0,75 dl ruskeaa ruokosokeria
0,5 dl hunajaa
2 dl kaura-ruis-pikahiutaleita
1 dl kookoshiutaleita
3 dl erikoisvehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl ceyloninkanelia
2 dl raparperiviipaleita
Muussa banaanit soseeksi haarukalla. Riko kananmunan rakenne haarukalla ja sekoita joukkoon banaanisose, öljy, maito, sokeri ja hunaja.
Mittaa seoksen päälle kaura-ruis- ja kookoshiutaleet sekä vehnäjauhot. Nypi jauhojen joukkoon leivinjauhe ja kaneli. Sekoita taikina sitten tasaiseksi ja nostele lopuksi joukkoon raparperiviipaleet.
Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 175-asteisessa kiertoilmauunissa 18 minuutin ajan. Koristele muffinit ennen tarjoilua kookoshiutaleilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti