13. heinäkuuta 2017

Raparpericrumble

Kirpeänmakeat crumblet ovat yksi suosikkijälkiruoistani, ja raikas raparperi toimii niissä aivan erityisen hyvin. Tsekkaa Instagramin puolelta, miten ylläoleva valokuva syntyi ja montako innokasta kuvaajaa kameroineen oli paikalla.

Raparpericrumble (5 annoskulhoa)
raparperit:
400 g raparperiviipaleita
1,5 dl valkoista sokeria
1 rkl ceyloninkanelia

muruseos:
1 dl valkoista sokeria
5 dl erikoisvehnäjauhoja
0,5 tl merisuolaa
200 g voita

Sekoita raparperiviipaleiden joukkoon sokeri ja kaneli. Anna tekeytyä hetken ja jaa seos sitten annoskulhoihin.

Sekoita sokeri, jauhot ja suola keskenään. Kuutioi voi ja nypi kuutiot jauhoseoksen joukkoon. Peitä raparperikulhot muruseoksella.

Paista kulhoja 175-asteisessa kiertoilmauunissa 20 minuutin ajan. Tarjoile raparpericrumblet lämpimänä esim. jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

2 kommenttia:

  1. Oi raparperi on niin ihanaa ja parhaita tällaiset suht helpot ja nopeat jälkiruoat. Nam!

    VastaaPoista
  2. Nam! Ihanaa jälkkäriä tämä. Pitää itsekin tehdä. :p

    VastaaPoista