22. helmikuuta 2018

Tattari-halloumi-pyttipannu

Pyttipannu on hävikinvähentäjän unelmaruoka - kaapin pohjalle jääneet jyvät, kasvikset ja proteiinit saavat uuden elämän paistinpannulla. Tämä kasvispyttipannu syntyi Lisää kasvisruokaa koko perheelle -kirjan reseptin pohjalta, oman keittiön antimia hyödyntäen. Helppoa ja herkkua!

Halloumi-tattaripyttipannu
4 dl kokonaisia tattarisuurimoita
1 keltasipuli
2 valkosipulinkynttä
3 porkkanaa
1 kesäkurpitsa
200 g halloumia
200 g lehtikaalia
2 rkl japanilaista soijakastiketta
3 kananmunaa

Keitä tattarit pakkauksen ohjeen mukaan kypsiksi.

Hienonna valkosipuli, viipaloi porkkana ja kuutioi keltasipuli, kesäkurpitsa sekä halloumi.

Paista aluksi kesäkurpitsaa tulikuumalla pannulla öljyssä pari minuuttia, lisää joukkoon porkkanat ja paista muutaman minuutin ajan. Lisää sitten halloumi ja paista vielä hetken. Vähennä lämpöä ja lisää joukkoon sipuli ja valkosipuli. Lisää lopuksi sekaan myös suupaloiksi riivitty lehtikaali ja tattarijyvät.

Mausta pyttipannu soijakastikkeella ja paista annosten päälle kananmunat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti