11. heinäkuuta 2019
Ranskalaisklassikko kohtasi modernin hollantilaisen
›
Maasdam on Hollannissa vuonna 1984 markkinoille tuotu sveitsiläistyyppinen lempeä lehmänmaitojuusto. Alkujaan Emmentalin suosiota haastama...
2 kommenttia:
26. helmikuuta 2019
Täytetyt paprika-schnitzelit
›
Kuvan epämääräiset kasat ovat juusto-kinkkutäytteisiä, leivitettyjä paprikoita. Ja ihan törkeän hyviä sellaisia! Uskallan jopa väittää, et...
24. helmikuuta 2019
Riesling-kakku synttärisankarille
›
Tiesitkö, että riesling-rypäle juhlii syntymäpäiväänsä 13. maaliskuuta? Saksan rieslingistä löytyy ensimmäinen virallinen merkintä 13.3.14...
10. helmikuuta 2019
Veriappelsiini-mannakakku
›
Ihanan makea ja maukas veriappelsiini on sesongissa vain kuukauden-pari, joten taroccojen ilmestyessä kauppaan meillä ostetaan niitä joka ...
4 kommenttia:
3. helmikuuta 2019
Mantelinen runeberginkakku
›
On lunta tulvillaan... nimittäin meidän pihatie. Maisemat ovat upeat, mutta lumivallit alkavat olla ihmisen korkuiset ja kolaaminen todell...
4 kommenttia:
27. tammikuuta 2019
Korealainen gochujang-tempe
›
Olen koukussa. Nimittäin gochujang-marinoituun tempeen. Niin, että mihin? Tempe tai tempeh on Kaakkois-Aasiasta kotoisin oleva fermentoitu...
4 kommenttia:
›
Etusivu
Näytä internetversio