2. huhtikuuta 2013
Porsas-nuudeli-wok muurikkapannulla
Pääsiäismökkeilyn viimeiselle päivälle olimme hankkineet nuudeleita, porsasta ja vihanneksia - ihan siltä varalta, että pilkkiminen ei tuottaisikaan tulosta. Ja niinhän siinä kävi, että kolmen päivän ahkeran kairaamisen ja pilkkien vaihtelun tuloksena ainoa kalareissuilta mukaan tarttunut asia oli ihana kevätaurinko - eipä siinä sitten muuta kuin häntä koipien välissä grillikatokselle muurikkapannua putsaamaan ja wokkiaineksia pilkkomaan...
400g porsaan ulkofileetä
1 kesäkurpitsa
1 paprika
2 sipulia
2 tomaattia
2 tl roasted garlic & pepper -mausteseosta
3 kananmunaa
3 kiekkoa riisinuudeleita
Kuutioi liha ja kasvikset suuriksi suupaloiksi ja paista muurikkapannulla kauniin ruskeiksi. Lisää joukkoon kananmunat, rouskuta myllystä valkosipuli-pippuri-suolaseos ja jatka paistamista. Keitä nuudeleita niin, että ne jäävät vielä puoliraa'oiksi. Lisää nuudelit muurikkapannulle ja sekoittele kasvisten ja lihan joukkoon. Tarjoile heti.
Tätä katsellessa tekisi mieli mennä oitis kaivamaan muurikkaa varastosta ja kaivaa grilli lumen alta :) Mutta ehkä mun täytyy vielä malttaa hetki. Tätä täytyy testata heti, kun kelit sallii!
VastaaPoista