7. lokakuuta 2013

Uunimakkara ja pottumuusi

Tästä ei enää ruoka arkisemmaksi muutu. Legendaarinen uunimakkara ei esittelyjä kaipaa.

Uunimakkara
Sininen lenkki
2 tomaattia
juustoa (mustaleima-emmental)
vuorisuolaa
mustapippuria
Cherry bomb -chili

Leikkaa lenkkiiin keskelle syvä viilto. Tunge viiltoon siivutettua tomaattia ja chiliä. Siivuta päälle juustoa ja rouhi vielä perään suolaa ja mustapippuria. Paista uunisa 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Perunamuusi
6 perunaa
2 rkl voita
2 dl ruokakermaa
1 ruukku persiljaa
vuorisuolaa

Keitä perunat kypsiksi. Lisää perään voi ja kerma. Sähkövatkain käyntiin ja muusiksi. Silppua sekaan vielä ruukku persiljaa ja mausta suolalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti