11. heinäkuuta 2017

Sahramipastaa smetanasta ja savupaistista

Mökillä vietetyn etäpäivän paras osa - itse tehty lounas upeissa metsä- ja järvimaisemissa! Otimme kotoa mukaan sahramia ja nappasimme muut pasta-aineet (ja säkillisen heräteostoksia) kyytiin vakipysähdyspaikaksi muodostuneesta Lähiruokatori Heinolan Heilasta. Laadukkaat raaka-aineet eivät tarvitse kylkeensä mitään ihmeellistä ja homma hoituu nopeasti yhdessä kattilassa.

Sahramipasta
200 g munapastaa
200 g porsaan savupaistia
0,5 g sahraminluotteja
120 g smetanaa
mustapippuria
merisuolaa
(koristeeksi persiljaa)

Keitä pasta al denteksi suolavedessä. Ota keitinvettä talteen kahvikupillisen verran.

Leikkaa porsaanpaisti kuutioiksi.

Sekoita sahrami tilkkaan pastan keitinvettä. Sekoita sitten pastan joukkoon paistikuutiot, smetana ja sahramiliemi ja kiehauta. Mausta suolalla ja pippurilla. Ohenna kastiketta tarvittaessa pastan keitinliemellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti