...smoothieita? Ostimme itsellemme lahjaksi mega-hyper-blenderin, supertehokkaan Stollar Boss -tehosekoittimen. Sillä onkin surrutettu aamupalat lähes joka päivä jo vuoden ajan.
...ibericoporsasta? Joulunalusmatkakohteemme on viime vuosina ollut Kanaria ja sieltähän tarttuu aina yhtä jos toista tuliaiseksi. Myös tänä vuonna.
...Italia? Nessun'idea :)
Tsekkaa myös joulumenut vuosilta 2014 ja 2013.
Aamupala
- riisipuuro ja sekahedelmäsoppa
- smoothieita
Alkupalat
- graavilohi
- graavisiika
- muikunmäti, smetana ja punasipuli
- sile eli aladoobi
- ruisleipä hapanjuuresta
- saaristolaisleipä
- juustolajitelma
- erilaisia ibericoporsaan kestomakkaroita ja lomoa
- granaattiomenainen ankka-confit
Pääruoat
- joulu-porchetta
- liekitettyä metsäkyyhkyn rintaa ja portviinirisotto
- poron sisäpaistia, uunijuureksia ja punaviinikastiketta
- ibericoporsaan ulkofilee, batatas bravas, mojo rojo ja mojete
- villisian karetta, grillipolentaa, pensaspapuja ja puolukka-punaviinikastiketta
- grillatut viiriäiset ja limettinen sherrysipuli-sienipasta
Makeat
- jouluiset appelsiini-suklaacookiet
- torta di nocciole
- jouluposset
- suklaakonvehteja
Kyyhkyjen lisäksi liekittyivät myös O:n kulmakarvat. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti