Espanjalaisherkkuja on ollut lautasilla nyt monena vuonna putkeen. Se johtuu tietysti siitä, että ibericopossu nyt vaan on taivaallista ja siitä, että joulunalusmatkakohteemme on viime vuosina ollut Kanaria ja sieltä on tarttunut aina yhtä jos toista tuliaiseksi. Nyt perinne kuitenkin pääsee katkeamaan, jotenkin ei vain jaksanut kahden lapsen kanssa lähteä vielä reissuun. Päivä Tukholmassa -risteily riittää tälle hektiselle joulukuulle, suunnataan nokat kohti etelää sitten keväämmällä! Kunhan joulumenulta ei tänä vuonna löytyisi hapansilakkaa...
Männävuosien joulumenupostauksemme
Vuoden 2016 joulumenu
Aamupalat
- punainen hedelmä-marjasmoothie
- graavilohi
- graavisiika
- merileväkaviaari, smetana ja punasipuli
- sile eli aladoobi
- ruisleipä hapanjuuresta
- saaristolaisleipä
- juustolajitelma: paprika-majorero, cayenne-majorero, appenzeller, manchego, coerur de lion -valkohomejuusto
- iberico de bellotan lomoa, salsichonia ja chorizoa
- mustan possun secretopannu
- mustan possun wellington
- punaviinissä breseerattua iberocoporsaan niskaa ja yrttiperunoita
- ribbe ja valkoviinissä haudutetut juurekset
- kookosriisipuurobrûlée
- christmas cupcakes
- piparkakkukierrepullat
- taatelikakku
- joulutortut luumumarmeladilla
- piparkakkuja
- suklaakonvehteja
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti