Possua syötiin italialaiseen ja jamaikalaiseen tyyliin - kumpikin kaikin puolin mainiota vaihtelua perinteiselle kinkulle. Kasvisruokahitiksi nousivat puolestaan upeat portobellopihvit. Maidoton ja kananmunaton imetysdieetti näkyi luovuutena raaka-aineiden suhteen. Kelpo kattaus - mitähän sitä tälle vuodelle keksiikään? Veikkolan Rekon joulu-jaosta on ainakin luvassa monenmoista mielenkiintoista raaka-ainetta juhlan kunniaksi!
Aiempien vuosien joulumenut
Vuoden 2017 joulumenu
Aamupalat
- smoothieita
- vaaleaa ja rukiista hapanjuurileipää
- kauramaitoon tehty riisipuuro
Pääruoat
- possunkylkirulla prosciutto-omenatäytteellä
- portobellopihvit, chili-voitaatelit ja chimichurri
- Jamie Oliverin jerk-kinkku ja rääppiäissalaatti
- karitsan kylki (josta ei jäänyt jälkipolville kerrottavaa, vain nälkä)
- nyhtöbrisketti-burgerbuffet
- mantelikakku
- gluteeniton vegaaninen maustekakku
- maidoton maapähkinäkakku
- glögipäärynät
- vaaleaan glögiin keitetty aprikoosikiisseli
- joulutortut luumumarmeladilla
- piparkakkutalo
- suklaakonvehteja
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti