18. heinäkuuta 2015

Savustetulla scamorza-juustolla ja chorizolla täytetyt munakoisot

Bongasimme kaupassa italialaista savustettua scarmoza-juustoa, jota voi käyttää mozzarellan tapaan. Netin syövereistä löytyi Manu's Menu -blogin hauskankuuloinen resepti, jossa munakoisot täytetään chorizolla ja scamorzalla. Maukkaat munakoisoveneet hävisivät nopeasti parempiin suihin ja pikkukokin maiskutusten määrästä päätellen niitä täytyy tehdä toistekin!

Savustetulla scamorza-juustolla ja chorizolla täytetyt munakoisot
4 munakoisoa
4 kpl chorizo-raakamakkaroita
1 kananmuna
0,5 keltasipuli
1 punainen jalapeno
1 rkl tuoretta persiljaa
100 g savustettua scamorza-juustoa
merisuolaa
mustapippuria

Halkaise munakoisot ja koverra puolkkaat lusikalla veneiksi. Silppua munakoisoista koverretut osat pieneksi ja paista ne nopeasti paistinpannulla niin, että ylimääräinen neste haihtuu pois. Anna jäähtyä.

Purista makkaroista täytteet kulhoon ja lisää perään munakoisohake ja kananmuna. Hienonna sipuli ja persilja ja viipaloi chili. Kuutioi juusto. Lisää nämäkin makkaramassan joukkoon ja vaivaa täyte sitten tasaiseksi Rouhi mukaan myös hieman suolaa ja mustapippuria.

Täytyä koisonpuolikkaat massalla ja paista veneitä 175-asteisessa uunissa 40 minuutin ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti