25. huhtikuuta 2017

Pinaatti-rakuunakeitto

Kevät koittaa vihdoin ja vihreät, kevyet keitot alkavat maistua erittäin hyvin. Tässä jälleen yksi variaatio hyväksitodetusta keittopohjasta. Monet (kuten ehkä itsekin) arastelevat joskus rakuunan kanssa, mutta tämä keitto todistaa jälleen kerran rakuunan maukkauden! Sopii hyvin ainakin pinaatin seuraksi.



Pinaatti-rakuunakeitto
250 g pinaattia
1 ruukku rakuunaa
1 ruukku silolehtipersiljaa
1 valkosipulinkynsi
1,5 dl vettä
400 g kreikkalaista jogurttia
2 dl kuohukermaa
merisuolaa
mustapippuria

tarjoiluun:
punainen mieto chili

Surauta tehosekoittimessa pinaatti, rakuuna, persilja, valkosipuli ja vesi sileäksi tahnaksi. Lisää joukkoon jogurtti ja kerma ja sekoita vielä tasaiseksi. Kiehauta keitto ja mausta lopuksi suolalla ja mustapippurilla.

2 kommenttia:

  1. Ihanan keväisen näköinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaura! Pakko yrittää löytää jostain kevätfiilistä, kun tuo säätila panee parastaan :)

      Poista