3. marraskuuta 2016

Lindströminpihvit

Lindströminpihvit ovat jääneet meillä täysin unholaan ja tämä taisi olla ensimmäinen kerta, kun näitä on tehty ihan itse. En ymmärrä miksi näin on päässyt käymään, sillä nämähän ovat todella hyviä.

Lindströminpihvi ovat myös nopeita valmistaa ja niissä on helppo oikaista, jos ostaa kaupasta valmiiksi raastettuja etikkapunajuuria.

Vinkkiä reseptiin nappasimme täältä.

Lindströminpihvit
200 g kermaviiliä
1 dl korppujauhoja
1 sipuli
1 rkl voita
3 dl etikkapunajuuria raasteena
1 rkl kapriksia
400 g sika-nautajauhelihaa
1 kananmuna
merisuolaa
mustapippuria
voita ja öljyä paistamiseen

Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Sekoita kermaviilin joukkoon korppujauhot. Silppua sipuli todella pieneksi ja kuullota sipulisilppu voissa pehmeäksi ja läpikuultavaksi. Raasta punajuuret (jos et osanut valmiiksiraastettua punajuurta) ja pilko kaprikset pieniksi. Yhdistä kaikki aineet keskenään ja vaivaa seos taikinaksi.

Kuumenna valurautapannulla voi-öljyseos, muotoile taikinasta pihvejä ja paista pihveihin nopeasti kuumalla pannulla kunnon paistopinta. Nosta pihvit uunivuokaan ja kypsennä loppuun uunissa. Tarjoile esim. keitettyjen perunoiden kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti