29. heinäkuuta 2014

Punainen chimichurri

Perinteistä chimichurria tuli tehtyäkin jo aiemmin, joten tällä kertaa listalla oli punainen versio tästä herkullisesta grilliruokien lisukkeesta. Hyväähän se on tämäkin ja toimii erityisen hyvin punaisen grillilihan kanssa.

Punainen chimichurri
2 isoa tomaattia
1 punainen paprika
1 punainen chili
4 valkosipulinkynttä
1 dl lehtipersiljaa
1 dl oreganoa
2 dl oliiviöljyä
1 dl punaista condimentoa
1 tl savupaprikajauhetta
1,5 tl myllysuolaa

Kalttaa tomaatit ja poista niistä siemenet. Kuumenna grilli ja paahda paprika ja chili mustiksi, poista tämän jälkeen kuoret. Murskaa valkosipulinkynnet, silppua yrtit ja hienonna chili sekä paprika. Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna makujen tasaantua viileässä vähintään puolen tunnin ajan ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti