Paholaisen kananmunat
3 kananmunaa
4 tl ranskankermaa
3 siivua pekonia
1 tl dijon-sinappia
1 tl ruohosipulia silputtuna
0,5 tl lehtipersiljaa silputtuna
ripaus chilijauhetta
ripaus chilijauhetta
ripaus savupaprikajauhetta
mustapippuria
mustapippuria
vuorisuolaa
Koristeluun:
savupaprikajauhetta
ruohosipulia
Koristeluun:
savupaprikajauhetta
ruohosipulia
Keitä kananmunia 8 minuuttia ja jäähdytä ne. Leikkaa kuoritut kananmunat pitkittäin puoliksi ja irrota varovasti keltuaiset kulhoon. Lisää joukkoon muut aineet ja sekoita tahnaksi. Mausta lopuksi maun mukaan pippurilla ja suolalla. Nostele takaisin valkuaiskuppeihin reilu annos keltuaistahnaa ja koristele savupaprikakajauheella ja ruohosipulilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti