14. huhtikuuta 2013

Tomaattinen chorizopasta


Tässä jälleen yksi nopea ja helppo pastaruoka, jonka väsäilimme tänään lounaaksi. Pastaan saa mukavasti lisämakua, kun malttaa grillata tomaatit ennen kastikkeeseen lisäämistä.

200 g kirsikkatomaatteja
1 punasipuli
1 kesäkurpitsa
100 g chorizomakkaraa
1 tlk chilimaustettua tomaattimurskaa
0,5 limetin mehu
3 rkl tuoretta persiljaa
1 tl chilijauhetta
mustapippuria
Himalajan vuorisuolaa
pastaa (meillä gnocchi- ja pennepastojen sekoitus)
rucolaa
parmesanjuustoa

Puolita kirsikaatomaatit ja asettele uunivuokaan. Ripottele päälle mustapippuria ja suolaa ja grillaa uunissa grillivastusten alla, kunnes tomaatit saavat kauniin ruskean pinnan. Silppua punasipuli, kuutioi kesäkurpitsa ja paista niitä kuumalla pannulla viitisen minuuttia oliiviöljyn kanssa. Siirrä seos kasariin ja laita samalla pasta kiehumaan. Siivuta myös chorizo ja paista rapeaksi kuumalla pannulla, lisää makkarasiivut sitten sipuli-kurpitsaseokseen. Lisää joukkoon tomaattimurska, limemehu ja chilijauhe, mausta suolalla ja pippurilla ja anna hautua hetkisen. Lisää lopuksi joukkoon persiljasilppu ja grillatut tomaatit. Tarjoile annos rucolan ja parmersanraasteen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti