1. elokuuta 2017

Kesäpasta

Tämä kesäinen pasta sopii täydellisesti lämpimiin loppukesän arkipäiviin. Valmistukseen kuluu aikaa vartti ja lopputulos on todella herkullinen!

Kesäpasta
500 g tuorepastaa
600 g kokonaisia herneenpalkoja
250 g mozzarella di bufalaa
200 g kirsikkatomaatteja
1 ruukku basilikaa
oliiviöljyä
parmesania

Laita pastavesi kiehumaan. Kuori herneet, valuta ja riivi mozzarella paloiksi. Puolita kirsikkatomaatit.

Keitä tuorepasta ohjeen mukaan ja valuta hyvin. Lisää kuuman pastan joukkoon nopeasti loraus oliiviöljyä ja sekoita hyvin. Sekoita seuraavaksi joukkoon herneet ja tomaatit. Revi lopuksi sekaan vielä basilika, mausta laadukkaalla oliiviöljyllä ja balsamicolla. Ripottele päälle mozzarellaa ja raasta lopuksi lautaselle parmesania.

4 kommenttia:

  1. Onpa nätti annos:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sadonkorjuukaudella on helppo herkutella :)

      Poista
  2. Kaunis annos! Tulee tosiaankin kesä mieleen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Visuaalisuus pelaa isoa roolia annoksen herkullisuudessa :)

      Poista